top of page
Bride Posing_edited_edited.jpg

Potrebujete POMOC?

Získajte E-KNIHU: Plánujeme svadbu krok po kroku

TERAZ úplne ZADARMO! 

+ EXTRA: Svadobná kalkulačka nákladov a ZOZNAM úloh

  • Writer's pictureMichal S.

Kameraman na svadbu Žiar nad Hronom

Hľadáte kameramana na Vašu svadbu z okolia Žiar nad Hronom? Tak ste tu správne! Pozrite si moje portfólio...


kameraman-na-svadbu-ziar-nad-hronom

Som profesionálny svadobný kameraman z Kremnice (skúsenosti s videom +10 rokov). Svadby robievam po celom Slovensku, ale keďže hľadáte niekoho zo Žiaru nad Hronom, mám to naozaj kúsok :)! Som rodený Kremničan a preto Žiar je pre mňa ako "druhý domov". Chodil som sem aj do školy (Obchodná akadémia ZH), mám tu kopec priateľov. Urobil som tu viacero svadieb a dobre to tu poznám...dosť ale o mojej maličkosti (viac o mňe), pozrite sa dole nižšie na to ako točím svadby :). ukážka je "náhodná" svadba zo Žiliny.


Ďalšie užitočné info:


Máte problém nájsť kvalitného a spoľahlivého fotografa, kameramana, DJ-a, kapelu či starejšieho? Ak chcete ušetriť čas a námahu, viem Vám OKAMŽITE ZASLAŤ mnou OVERENÝCH ľudí, ktorých poznám a ja osobne vždy odporúčam! Ak máte záujem je to rýchle, ľahké a ZADARMO viac info je tu.


V prípad záujmu a preverenia info o dostupnosti či mojej ceny ma prosím kontaktujte na: info@svadobny-kameraman.sk Viem pomôcť aj pri hľadaní DJ, kapely, súboru na čepčenie, fotografa, starejšieho a iných vecí :).


Odporúčam Vám tiež troška sa "prehrabať" v mojom blogu možno nájdete nejaké užitočné informácie:



HĽADÁŠ KAMERAMANA

NA SVOJU SVADBU? NAPÍŠ MI...

bottom of page