top of page
Bride Posing_edited_edited.jpg

Potrebujete POMOC?

Získajte E-KNIHU: Plánujeme svadbu krok po kroku

TERAZ úplne ZADARMO! 

+ EXTRA: Svadobná kalkulačka nákladov a ZOZNAM úloh

  • Writer's pictureMichal S.

Kameraman na svadbu Banská Štiavnica

Hľadáte kameramana na Vašu svadbu z okolia Banská Štiavnica? Pozrite si moje portfólio, ak sa Vám páči, kľudne ma kontaktujte...



kameraman-na-svadbu-banska-stiavnica

Máte problém nájsť kvalitného a spoľahlivého fotografa, kameramana, DJ-a, kapelu či starejšieho? Ak chcete ušetriť čas a námahu, viem Vám OKAMŽITE ZASLAŤ mnou OVERENÝCH ľudí, ktorých poznám a ja osobne vždy odporúčam! Ak máte záujem je to rýchle, ľahké a ZADARMO viac info je tu.


Ahojte, som profesionálny svadobný kameraman z Kremnice (skúsenosti mám +10 rokov s kamerovaním). Svadby robím síce po celom Slovensku, ale som rád, že sa podaria aj v mojom okolí. Milujem Banskú Štiavnicu, no ale povedzme si, kto nie? Je to naozaj čarovný kraj, banské mesto (ako Kremnica), história, tajchy, kopce...Zažil som už niekoľko krásnych svadieb v Štiavnici i jej okolí. Rád tam chodím aj vo svojom voľnom čase (Kalvária, centrum či Počúvadlo), v lete, na jar...kedykoľvek! Nemusíte sa báť nejakých cestovných nákladov, lebo žiadne nemám do Štiavnice. Nechcem už písať toľko o mne :D. preto si prosím pozrite zopár video-ukážok a rozhodnite sa sami či ma kontaktujete :). Ďakujem.



Svadobný klip Reného a Ivet (ide o česko-slovenskú svadbu):


Ak hľadáte niekoho, kto Vám natočí celý svadobný deň moderným "filmovým" spôsobom, plnom emócií a hovoreného slova, ak nechcete to nudné 3-hodinové video, čo sa robilo kedysi, som tá správna voľba. Samozrejmosťou ale je, že vždy odovzdávam aj celé časti momentov, ktoré si želáte. Preto sa nemusíte báť, že o niečo prídete! Zvyčajne okrem svadobného filmu a klipu odovzdávam aj cca 1-2 hodiny extra materiálov úplne ZADARMO.


Ďalšie užitočné info:



Ukážka zo svadby Nika & Marek (svadobný klip) / svadba Žilina


V prípad záujmu a preverenia info o dostupnosti či mojej ceny, ma prosím kontaktujte na: info@svadobny-kameraman.sk Viem pomôcť aj pri hľadaní DJ, kapely, súboru na čepčenie, fotografa, starejšieho a iných vecí :).



Odporúčam Vám tiež troška sa "prehrabať" v mojom blogu možno nájdete nejaké užitočné informácie:



OHLASY tvz. referencie priamo od Niki a Mareka na ich svadobné video:


"Prepáč, že ti ani nemám čas poriadne napísať a poďakovať, tvoja práca na našom videu a celkovo tvoj prístup bol profesionálny a dielo, ktoré si nám zhotovil bolo nádherne. Ďakujeme ti za uchovanie spomienok a rob naďalej svoju prácu ako robíš." Marek.


HĽADÁŠ KAMERAMANA

NA SVOJU SVADBU? NAPÍŠ MI...

bottom of page