top of page
Bride Posing_edited_edited.jpg

Potrebujete POMOC?

Získajte E-KNIHU: Plánujeme svadbu krok po kroku

TERAZ úplne ZADARMO! 

+ EXTRA: Svadobná kalkulačka nákladov a ZOZNAM úloh

  • Writer's pictureMichal S.

Starejší na svadbu Banskobystrický kraj - zoznam

Pripravil som pre Vás zoznam starejších + kontakty na nich, Banskobystrický kraj. Dúfam, že Vám to uľahčí život a pomôže :).



starejsi-na-svadbu-banskobystricky-kraj

Máte problém nájsť kvalitného a spoľahlivého fotografa, kameramana, DJ-a, kapelu či starejšieho? Ak chcete ušetriť čas a námahu, viem Vám OKAMŽITE ZASLAŤ mnou OVERENÝCH ľudí, ktorých poznám a ja osobne vždy odporúčam! Ak máte záujem je to rýchle, ľahké a ZADARMO viac info je tu.


Sám (teda aj s mojou ženou) som sa v roku 2021 pripravoval na moju vlastnú svadbu. Keďže sa živím ako svadobný kameraman, mal som to o trošku ľahšie, pretože poznám kopec svadobných dodávateľov. Už dopredu som vedel, ktorého DJ, kapelu, súbor, fotografa, kameramana, či starejšího chcem (alebo teda viacerých, podľa toho kto bol voľný). Po rokoch som si ale uvedomil, že takúto možnosť nemá každý. Preto som sa pustil do práce a vytvoril pre Vás takýto ZOZNAM STARJEŠÍCH (ale aj iných vecí napríklad sály a pod., nájdete v mojom blogu) a to úplne nezištne! Prečo? Lebo verím, že si musíme pomáhať...musíme byť empatický - ľudský, a že dávať je viac než brať :).



starejsi-banskobystricky-kraj


ZOZNAM STAREJŠÍCH NA SLOVENSKU:


Pozn.: upozorňujem, že tento zoznam nie je o tom, ktorých odporúčam, ide LEN O ZOZNAM! Či sú dobrí alebo nie, si musíte vo vlastnom záujme preveriť u kamošov, známych, či na portáloch ako je www.mojasvadba.sk alebo vo Facebookových skupinách zameraných na svadby... V zozname sú tí, ktorí majú web alebo Facebook a dokázal som dohľadať ich kontakt, plus odkiaľ sú (tu bol často problém a niektorých som si musel aj "tipnúť"). Starejších, ktorých som našiel meno, ale nenašiel žiadny kontakt, v zozname nie sú. Ak už ich web či Facebook neexistuje alebo nefunguje (za to sa ospravedlňujem), kľudne mi dajte vedieť na: info@svadobny-kameraman.sk Ak chcete, aby som niekoho pridal, napíšte mi, je to ZADARMO! Dúfam, že Vám to pomôže :). Ak hľadáte starejšieho podľa mesta skúste sekciu Starejší. , kde sú príspevky aj podľa mesta + okolia (príklad: Zvolen + okolie).



Banskobystrický kraj:


Pán Starejší WEB-ový kontakt

Jozef Pavlov WEB-ový kontakt

Martin Tužinský WEB-ový kontakt

Štefan Sklenár WEB-ový kontakt

Marek Ťažký WEB-ový kontakt

Miroslav Suja FACEBOOK-ový kontakt

Tibor Kútik WEB-ový kontakt

Martin Kminiak WEB-ový kontakt

Miroslav Slovák FACEBOOK-ový kontakt

Štefan Ištok FACEBOOK-ový kontakt

Starejší z Hontu FACEBOOK-ový kontakt

Igor Lazárek FACEBOOK-ový kontakt

Róbert Karabín WEB-ový kontakt

Ján Plavucha FACEBOOK-ový kontakt

Ivan Potančok FACEBOOK-ový kontakt

Adam Ponický FACEBOOK-ový kontakt

Strelec Martin WEB-ový kontakt



Ak by Vám to bolo málo, mám pripravený aj väčší zoznam starejších spolu aj s informáciou koľko taký starejší stojí + ďalšie info.



O autorovi článku:


Michal je profesionálny svadobný kameraman. Svadby robí po celom Slovensku. Ak máte záujem o jeho služby, jeho portfólio nájdete na www.svadobny-kameraman.sk či mu napíšte mail na: info@svadobný-kameraman.sk


HĽADÁŠ KAMERAMANA

NA SVOJU SVADBU? NAPÍŠ MI...

bottom of page