Michal S.

2 min

Najlepší dátum - termín na svadbu 2024 - zoznam

Aktualizované: Jul 11, 2023

Ak chcete mať magický, "najlepší" termín svadby v roku 2024 tento zoznam Vám určite pomôže. V tabuľke je zobrazený celý rok 2024, takže vybrať si je rýchle a ľahké...

Máte problém nájsť kvalitného a spoľahlivého fotografa, kameramana, DJ-a, kapelu či starejšieho? Ak chcete ušetriť čas a námahu, viem Vám OKAMŽITE ZASLAŤ mnou OVERENÝCH ľudí, ktorých poznám a ja osobne vždy odporúčam! Ak máte záujem je to rýchle, ľahké a ZADARMO viac info je tu.

Nižšie nájdete tabuľku dátumov - termínov, k nim som pripísal mesiace (aby to bolo prehľadnejšie) a samozrejme deň v týždni. Ide o zoznam celého roka. Vyznačil som "najkrajšie" piatkové a sobotné termíny, aby ste to mali rýchle a ľahké :). Dúfam, že Vám to pomôže. Nezabudnite zohľadniť, ale aj "ideálne mesiace na svadbu", toto je link na článok, kde nájdete viac info. Nezabudnite čo najskôr osloviť a REZERVOVAŤ Vašich vysnívaných svadobných dodávateľov :), aby nebolo neskoro.

Najkrajšie dátumy na svadbu v roku 2024 ("v sezóne") teda sú:

20. 4. 2024, sobota

24. 5. 2024, piatok

25. 5. 2024, sobota

20. 7. 2024, sobota

27. 7. 2024, sobota

24. 8. 2024, sobota

20. 9. 2024, piatok

Určite stojí za zmienku aj svadba v zime, takže v tabuľke si pozrite aj "zimné" alebo mimo sezónne svadby.

Ak chcete ušetriť čas a námahu, viem Vám preveriť do 24-48 hodín, kto je na Váš termín svadby voľný z mojich kamošov a parťákov: fotograf, kameraman, DJ, kapela, starejší či súbor na čepčenie. Ide o mnou overených ľudí, ktorých poznám a ja osobne vždy odporúčam. Ak máte záujem je to ZADARMO a viac info je tu.

Ak sa zaujímate napríklad o vyberanie dátumu svadby podľa iných metód (ja nie som ani zástanca ani neopovrhujem týmito vecami :)) ako numerológie, astrológie či feng shui skúste tento článok alebo len o numerológií web znamenia v číslach.

O autorovi článku:

Michal je profesionálny svadobný kameraman. Svadby robí po celom Slovensku. Ak máte záujem o jeho služby, jeho portfólio nájdete na www.svadobny-kameraman.sk či mu napíšte mail na: info@svadobný-kameraman.sk

    554
    0